Dun-Les-Places – Lac-Des-Settons

Dag: 33 datum 16 juli 

Kilometers: afstand 12,7 – totaal afgelegd 717

Vanmorgen gebroken, stijf en met veel spierpijn opgestaan. Het viel niet mee om de trap af te komen, maar het is toch gelukt. Gisteravond, na het eten, de route voor vandaag uitgezet en gezocht naar een kortere afstand.

Route vandaag:

Na het ontbijt, de rugzak weer opgepakt en voetje voor voetje begonnen, het viel niet mee, maar het was een dag met de helft asfalt en klimmen gelijkmatig. Elke keer na een stop was het weer voorzichtig beginnen. Aangekomen in Lac-Des-Settons eerst het beltegoed opgewaardeerd en wat gedronken. Gewacht op de rest, de twee meiden waren al snel na mij binnen, Joop en Hermien heb ik niet gezien. De meiden gingen alvast verder opzoek naar onderdak en ben naar de office de tourisme gaan om te vragen zij iets hadden voor mij. Hier kreeg ik een adres vijf kilometer uit de richting. Ben daarna over de dam gegaan en het eerste beste hotel om een kamer gevraagd, want ik was het zat. Viel met m’n neus in de boter het duurste tot nu toe. Had ook geen zin meer om verder te gaan. Ik had een kamer, heb lekker gedoucht en gegeten. Dan gaat de telefoon, het was Hermien, ze wou weten waar ik was en het bleek dat zij een kamer naast mij hebben genomen. Zij waren laat binnen en hebben een paar keer geprobeerd mij te bellen, Hermien haar telefoon was van slag en Joop had het verkeerde nummer ingevoerd. Joop heeft Hermien haar telefoon gereset en zij kon mij bellen. Joop heeft mijn nummer aangepast en ook hij kan mij nu bellen. Zo hebben we elkaar toch weer getroffen en morgen gaan we weer dezelfde richting op.

Routeoverzicht:

Dun-Les-Places  – Le Parc – Nataloup – Palmaroux – Lac-Des-Settons

Weer:

Zonnig, met schaapjeswolken – 25 graden

Opmerking:

 

3 Comments

Filed under De Tocht

3 Responses to Dun-Les-Places – Lac-Des-Settons

 1. jeanette

  Ha Theo, wat is dat nu vallen? hoop dat je snel van je beursheid en stijfheid af bent. sterkte en vooral veel succes met lopen. liefs en tot gauw.

 2. Antonie van Kleef

  Beste Theo,
  Wij volgen je dagelijks met de gemakken en ongemakken van de trip.
  Hopelijk gaat de spierpijn over, maar het wordt beter weer en dat helpt ook.
  Groetjes Anneloes en Antonie

 3. Con & Thea

  Heey Theo, een paar dagen je niet gevolgd, schrikken dat je bent gevallen en beurs en stijf bent. We hopen dat je er snel door heen komt! Sterkte, kop op en toi toi toi. Liefs van ons

Geef een reactie