Mardeuil – Montmort-Lucy

Dag: 18 datum 1 juli

Kilometers: afstand 24 – totaal afgelegd 420

Gewone tijd opgestaan, zelf een heerlijk ontbijt gemaakt met stokbrood en smeerkaas, op mijn gemak alles ingepakt, in tussentijd kwam de kinderopvang opgang.

Route vandaag:

Het begon weer goed, met klim van 60 meter naar 180 meter, via allerlei wegen door de wijnvelden, daarna moest ik weer naar beneden om een rivier over te steken en door het dorp Moussy, hier maar een pain de chocolat gekocht, om via een leuk gelegen kerkje te klimmen naar 230 meter, hier bleef ik voorlopig op hoogte lopen. Als het geen wijnvelden zijn, dan zijn het wel graanvelden met gerst. Ik moest ook nog een stuk door het bos, hier werd ik niet blij van, het was een graspad, vol met kuilen en veel water, was niet om op te schieten. Na aangekomen te zijn in Montmort-Lucy, kwam ik een Nederlandse pelgrim tegen wie ook op hetzelfde adres overnacht als ik. Zij is onderweg met een hond en een bagagekar, ik had op andere plaatsen al gelezen dat ze enkele dagen voor mij uit liep. Ik heb onderdak gekregen in een kamertje wat bij een feestzaal hoort, mijn kamer heeft een tweepersoonsbed en een stapelbed. Heerlijk gegeten samen met de familie, die uit vier personen bestaat en Jeanine. Selderijsalade met tonijn, kipstoofschotel met rijst, kaas, frambozen met ijs en slagroom. Mijn buik was weer gevuld.

Routeoverzicht:

Mardeuil – Moussy – Monthelon – Morangis – Montmort-Lucy

Weer:

Zonnig, met later lict bewolkt –  25 graden

Leave a Comment

Filed under De Tocht

Geef een reactie