Montmort-Lucy – Baye

Dag: 19 datum 2 juli

Kilometers: afstand 11,7 – totaal afgelegd 431

Heerlijk geslapen, op een tweepersoonsbed, in mijn eigen slaapzak. Het is altijd fijn als je slaapzak nodig hebt, daarna kun je rugzak weer eens anders inpakken en controleren of alles bij hebt. Het ontbijt was ook goed, vol op keuze, heerlijk brood, eigen gemaakte jams en lekkere paté.

Route vandaag:

Na afscheid te hebben genomen van de familie werden we terug gebracht naar de plek waar we gisteren zijn gestopt. Daar aangekomen, eerst maar brood en pain de chocolat gekocht. Even alles goed aangedaan en we konden op weg, het zou voor mij een relaxte dag worden, niet ver en navenant niet heuvelig, weer door de velden met gerst, tarwe en koolzaad. Op een gegeven moment liepen wij door een bos en ook over oude spoorweg, heerlijk ontspannen. Na het bos zijn we op zoek gegaan naar een goed plekje om te rusten en te lunchen. Eenmaal op de rustplek, keek ik op mijn GPS en daar bleek dat ik nog een kleine 2 kilometer te gaan had. Bij het oude station van Baye Gare, heb ik afscheid genomen van Jeanine en haar hond Bink, zij gingen nog een stuk verder, een of twee dorpjes verder. Aangekomen in Baye, kwam ik in groot oud Chateau te recht. Foyer de Charité “Marthe Robin” . Een huis van gebed en bezinning. Zij ontvangen pelgrims. Ik heb er een kamertje gekregen, heb de was kunnen doen. rond kwart over zeven werd ik verwacht voor het diner. In de eetzaal een tiental personen aanwezig, of dat het allemaal geestelijke waren, dat weet ik niet. Heb weer allerlei dingen te eten gehad, soep, een salade van bloemkool, ravioli met tomatensaus, verschillende soorten kaas en een gestoomde appel met vruchtensaus.

Routeoverzicht:

Montmort-Lucy – Cense Rouge – Baye

Weer:

Zonnig –  24 graden

Foto’s:

De eerste foto’s zijn zichtbaar in het “Menu” onder foto’s, hier zal per week proberen wat foto’s te plaatsen.

2 Comments

Filed under De Tocht

2 Responses to Montmort-Lucy – Baye

Geef een reactie