Reims – Mardeuil

Dag: 17 datum 30 juni

Kilometers: afstand 32,7 – totaal afgelegd 396

Gisteravond Reims in geweest samen met Debera, om wat te eten en te proberen wat op te vangen van het voetbal. Was niet goed te volgen, dacht eerst al dat ze voor de rust achter stonden, dat was dus na de rust. Daarna kwam ik in het hotel er pas achter dat ze uiteindelijk gewonnen hadden. 

Route vandaag:

Na het ontbijt mijn spullen gepakt afscheid genomen van Debera en op weg. Het zou een lange dag worden, waarvan ik nog niet wist waar ik zou slapen. Reims uit kreeg ik weer gezelschap, nu voor een viertal kilometers een kanaal, met een schitterend fietspad. Daarna ging de wijnvelden in, via allerlei smalle wegen, met schitternde uitzichten en bij behorende heuvels. Ik had niet al te veel tijd om rond te kijken, want ik wist nu waar ik kon slapen, maar moest wel voor 5 uur bij het Gemeentehuis zijn. Dus werd het een race tegen de klok, maar ik kwam klokslag 5 uur binnen. Ik kreeg ruimte toegewezen in de gemeenteherberg, wat overdag een kinderopvang is, dus ik was op mijn plek. Kreeg uitleg waar alles was, hoe het werkte, ook mocht ik alles in de koelkast gebruiken. Om te slapen was er een ruimte welke gebruikt wordt voor te gymen denk ik, met van die matten. Ik heb mijn intrek genomen, bed gemaakt op drie matten, heerlijk gedoucht in een erg grote douche, in de koelkast stond kipfilet in een saus, welke ik moest opwarmen, met stokbrood, chocolademousse, appelmoes met banaan (je moet ervan houden). Later op de avond heb ik nog naar Duitsland-Algerije gekeken.

Routeoverzicht:

Reims – Cormontreuil – Trois-Puits – Montbré – Rilly-la-Montagne -Les Haies – Germaine – Bellevue – Hautvillers – Mardeuil

Weer:

Half bewolkt, af en toe wat zon –  20 graden

1 Comment

Filed under De Tocht

One Response to Reims – Mardeuil

  1. Franz

    BON APPETIT THEO….

Geef een reactie