Troyes – Forêt Chenu

Dag: 24 datum 7 juli 

Kilometers: afstand 25,2 – totaal afgelegd 545

Zo laatste avond, niet veel kunnen doen, de auberge lag te ver van de stad, geen WiFi, zoals reeds gemeld, na het eten nog wat voorbereidingen gedaan voor de komende dagen. Deze morgen, een sober ontbijt, het was zelfbediening, maar dan ook alles.

Route vandaag:

Ben gestart van de auberge, heb mijn route aangepast om in Lépine weer op de route uit te komen. Als je een grote stad als Troyes in gaat, duurt het tijden voor je in het centrum bent, idem voor eruit. Eindelijk buiten Troyes, ging het al snel door graanvelden, tot aan  Laines-Aux-Bois was het redelijk vlak, toen had ik ook tijd om een telefoontje te beantwoorden, is wel leuk, krijg je in Frankrijk ook nog telefoon van een kennis die in Frankrijk woont. Ze wou weten hoe het ging en wanneer ik denk bij hun te zijn. Daarna ging het even behoorlijk omhoog, na het omhoog gaan kwam ik in een mooi gebied een behoorlijk lange vallei, die overging in een bosgebied en toen begin de lange klim, een kleine 6 kilometer. Doordat ik in het bos liep had ik niet in de gaten dat het regende. Toen ik het bos uitkwam ging het lekker na beneden, ik ben opzoek gegaan naar een plekje waar het een beetje droog was, zodat ik mijn regenhoes over mijn rugzak kon doen en mijn jack aantrekken. De afstand was niet meer ver, dus dacht ik mijn poncho omdoen is me teveel werk, heb het geweten, het venijn zat weer in het staartje, het ging vinnig omhoog. Dus kwam ik zeiknat aan. Nu zit ik in een klein huisje in de tuin en kan ook gebruikmaken van WiFi. Heb net gegeten, ik kreeg een omelet met gebakken aardappelen, twee stukjes kaas en voor straks heb ik nog was kaas over en een yoghurt.

Routeoverzicht:

Troyes (Rosières-Près-Troyes) – Lépine – Laines-Aux-Bois – Les Grandes Vallées – Les Grandes Vallées – Forêt Chenu

Weer:

Bewolkt, met regen – 23 graden

5 Comments

Filed under De Tocht

5 Responses to Troyes – Forêt Chenu

 1. Jan en Grad

  Kaart 6 is gearriveerd.
  Blijf volhouden, we blijven het volgen

  Jan en Grad

 2. Jos Zentjens

  Hoi Theo, kei goed om te lezen dat je de 500 km gepasseerd bent, ik hoop dat je snel mooi wandelweer krijgt, want met poncho en regenhoes is geen pretje. ik ga duimen voor mooi weer.

 3. Con & Thea

  Theo, je doet het geweldig! Leuke dag verslagen, ga zo door, we zijn trots op je. Groetjes uit Drenthe x

 4. Desiree

  Hoi Theo, wat ga je goed! Goed? Nee enorm goed ga je! Hoop dat je snel beter weer krijgt! Ik lees weer met veel plezier je dagboeken. Zet um op!
  Groetekes van ons. Au revoir!

Geef een reactie