Givet (FRA) – Vierves-Sur-Viroin (BEL)

Dag: 10 datum 23 juni

Kilometers: afstand  17,8 – totaal afgelegd 231

Na een avond weer heerlijk alleen in een stil hotel, behalve de luid toeterende idioten buiten, een rustige nacht gehad.

Route vandaag:

Op tijd vertrok, samen weer met mijn metgezel, weer aan de linkerkant. Na een paar kilometers maakte hij een omweg en verstopte hij zich ook nog in een tunnel. Bij Aubrives hebben we afscheid moeten nemen, we hadden allebei een andere eindbestemming. In Aubrives mijn eerste frans stokbroodje gekocht voor onderweg. Kreeg het ook gelijk het voor mijn kiezen, dat ik het Maasdal uitklom, maar wel gelijk door een mooie natuur. Bij Treignes werd ik in gehaald door een Belgische pelgrim, heb in totaal niet meer dan twintig woorden meegesproken, maar wat ik begreep, ze kwam uit Spa en was onderweg naar Reims en al snel had ik het nakijken, ze verdween om de bocht.
Als ik een onderdak had kunnen vinden verder op de route, had ik niet zo vroeg hoeven te stoppen. Wel lekker, even ontspannen. Naar Nederland – Chili gekeken. Tevens mij voorbereiden op de dag van morgen, wordt weer een verre.

Routeoverzicht:

Givet – Aubrives – Hierges – Treignes – Vierves-Sur-Viroin

Weer:

Zonnig – 28 graden

1 Comment

Filed under De Tocht

One Response to Givet (FRA) – Vierves-Sur-Viroin (BEL)

  1. Desiree

    Wat doe je het geweldig Theo! Ik doe het je niet na!

Geef een reactie