Lac-Des-Settons – Anost

Dag: 34 datum 17 juli 

Kilometers: afstand 18,4  – totaal afgelegd 735

Vanmorgen nog steeds stijf, maar minder erg dan gisteren. Een heel uitgebreid ontbijt weggewerkt, twee stukjes stokbrood, een croissant, een botertje, een klein schaaltje confiture, een glaasje jus d’orange en thee. Niet echt een ontbijt voor een pelgrim. Bij het afrekenen, wel iets meer geluk, heb korting gekregen, maar nog wel de duurste en zeker niet de beste.

Route vandaag:

Het eerste stuk om te beginnen een kleine vier kilometer, was bijna vlak, langs het meer. Een stuk verder, ik had net een kleine stop in gelast, werd ik ingehaald door Joop & Hermien, zij hadden een iets ander pad genomen en hadden op een camping ontbeten en inkopen gedaan. We hebben een stuk samen opgelopen en zij zijn toen via een ander pad verder gegaan. Ik ben ook vandaag, gegaan voor meer asfalt en een gelijkmatig hoogteprofiel, ondanks dat was het vandaag toch behoorlijk klimmen en vooral dalen. De laatste afdaling was behoorlijk steil, over een weg met veel keien, dus goed opletten waar ik liep. Aangekomen in Anost, een klein plaatsje midden in de Morvan, waar de horeca volgens mij door één familie wordt gerund, Hotel, Gîte d”etape, Restaurant en Pizzeria. In gîte d’etape waren Joop & Hermien ook al gearriveerd, dan wordt dag even doorgenomen, van wat is jullie overkomen en wat heb ik meegemaakt. Dan gaat eenieder voor zich zijn dingen doen, heb vandaag eerst wat inkopen gedaan, weer een kaart op de post gedaan, gedoucht en m’n schoenen in de wax gezet. De avondmaaltijd werd geserveerd in de pizzeria, ik heb een heerlijke pizza “Tex-Mex” en een crème brûlée gehad. Zo nu kunnen we er weer tegen.

Routeoverzicht:

Lac-Des-Settons – Chevigny- Grosse – La Chaise – L’Huis=Prunelle – Joux – Anost

Weer:

Zonnig, helder blauw – 30 graden

Opmerking:

Zij die gereageerd hebben op mijn stuiterpartij, bedankt. De wond heeft tijd nodig om te genezen, de spierpijn die zit op mijn linkerheup, er was iemand die zei ga maar even bij je Thaise masseuse langs. Ik hoop dat dat de komende tijd wegtrekt

1 Comment

Filed under De Tocht

One Response to Lac-Des-Settons – Anost

  1. Jan en Grad

    Neem op tijd je rustpunten. En de tijd doet zijn werk.

Geef een reactie