Saint-Prix – La Gare de Millay

Dag: 36 datum 19 juli 

Kilometers: afstand 19,3  – totaal afgelegd 773

Vandaag opgestaan, eigenlijk gewone tijd en met minder moeite, ondanks dat gisterenavond de slaap niet te pakken kon krijgen, toch goed geslapen. Mijn ontbijt kreeg ik op het terras geserveerd, weer eens lekker zelfgebakken volkorenbrood. Lunchpakketje gemaakt voor onderweg.

Route vandaag:

Monique heeft mij weer afgezet op de plaats waar ik gisteren gestopt was, de eerste vijf kilometer waren die, die ik gisteren had willen lopen. In Saint-Léger-Sous-Beuvray twee stops gemaakt een bij het postkantoor voor een stempel en een andere voor wat te drinken en een sanitaire pauze, ik moet meestal nodig, zo tussen één uur en anderhalf uur na de start. Het lopen ging me vandaag goed af, misschien wel veel asfalt, maar geen overdreven klimmen. Heb een stuk gelopen over ik denk een landgoed, volgens mijn GPS zouden er paden zijn, heb ze niet allemaal kunnen vinden. Het landschap is geweldig, beboste heuvels op de achtergrond, weilanden met kudde’s koeien, jong vee, ouder vee en ik denk ook de stier, van die mooie witte koeien, van die beesten die je belangstellend dom aanstaan te kijken. Ook waren er een paar mooie landhuizen en gehuchtjes van twee à drie huizen of boerderijen. Ik had met Monique afgesproken dat ik een half uur voor aankomst zou bellen, ja houten bek, weer geen bereik, op zoek naar iemand met wel bereik, heb ik eindelijk iemand gevonden, heb ik weer bereik. Zo was Monique toch weer snel ter plaatse. Terug in Grury schoenen uit, onder de douche en daarna een half uurtje in het bubbelbad. Ja, het leven van een pelgrim is af en toe best zwaar. Vanavond weer eens op zijn Hollands gegeten, heerlijk. Na het eten ben ik nog een paar sokken langs de route van de GR13 wezen ophangen, één van die Belgische meiden was die in Lac-Des-Settons vergeten, aangezien ik nu verblijf op 50 meter van de route en ongeveer op twee dagetappes voor die twee ben, hoop ik dat ze, ze zien hangen. Morgen nog een wandeldag en dan de eerste echt geplande rustdag.

Routeoverzicht:

Saint-Prix –  Saint-Léger-Sous-Beuvray – Vers Les Croix – La Chazotte – Château Concley – Corecelle – La Mousseau – Vilette- Le Breux – Magny – La Gare de Millay

Weer:

Bewolkt, met paar druppels regen, later iets meer zon- 28 graden

Opmerking:

 

1 Comment

Filed under De Tocht

One Response to Saint-Prix – La Gare de Millay

  1. Jan en Grad

    Begin bijna medelijden met je te kregen met zo’n bubbelbad 😉
    Op naar de rustdag.

Geef een reactie