Kata – Chalong (19,6 km)

Trainingsstage Thailand

Om in training te blijven, ben ik begonnen met een wandeling vanuit Patong Beach, de bedoeling is om het schiereiland Phuket rond te gaan lopen.
De derde wandeling is een vervolg op de eerste wandeling naar het zuiden van het eiland.
Het begon met een stevig klim, een hoogteverschil van 150 meter op 2,5 kilometer. Na de klim was het uitzicht bijzonder. Daarna de afdaling in de richting van Phromthep Cape, dit is bekend uitzichtpunt, waar veel mensen op af komen, voor de zonsondergang, er is tevens een klein tempeltje waar vele mensen een olifant(je) gedoneerd hebben. Hier kreeg ik bezoek van mijn reisgenoot, die kwam sinaasappels brengen en foto’s maken. Hier rond ik de zuidelijkste punt van het eiland, ga nu verder in noordelijke richting, langs Rawai Beach en via de hoofdweg op weg naar Phuket Town.
In Chalong (Circle) werd ik opgewacht door mijn reisgenoot, die mij een lift terug naar Patong Beach gaf.
Nu iets over het weer, ik geef de temperatuur aan, dat is de gemiddelde temperatuur, zal ook de hoogste en laagste temperatuur er neer zetten.

Het weer:
zonnig en een licht briesje, temperatuur rond de 33 graden. (27 – 36)

Route overzicht: Kata – Chalong (19,6 km)

[nggallery id=36 template=galleryview]

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Voorbereidingen

Reacties zijn gesloten.