Chalong – Phuket Town (17,1 km)

Trainingsstage Thailand

Om in training te blijven, ben ik begonnen met een wandeling vanuit Patong Beach, de bedoeling is om het schiereiland Phuket rond te gaan lopen.
De vijfde wandeling is een vervolg op de derde wandeling vanuit het zuiden van het eiland.De wandeling begon volgens mij op een van de vele knelpunten op het eiland Phuket, Chalong Circle, bij de foto’s heb ik speciaal een foto voor mijn zwager gemaakt (hij zag zo weinig mensen op mijn foto’s). De wandeling voerde in het begin eerst langs de pier van Chanlong, daarna een langs een van de hoofdwegen van het eiland, om wat afwisseling te hebben, ben ik nog in de richting van het aquarium van Phuket gelopen, om vervolgens door de buitenwijken van Phuket Town te lopen en te eindigen bij het busstation van Phuket Town. Vandaar uit terug met de lokale bus naar Patong Beach. Wat mij ook vandaag is opgevallen, de “Thai” is een erg vriendelijke en hulpzaam iemand, ik ben diversen malen aangesproken met de vraag “Waar ga je naar toe en moet je een lift hebben?”. Als je dan vertelt dat dat niet nodig is, schudden ze met het hoofd en lachen vriendelijk. De afgelopen week heb ik het zelfs gezien dat men mij voorbij reed en omdraaide en kwam vragen of ik hulp nodig heb.

Het weer:
zonnig en een licht briesje, temperatuur rond de 35 graden. (30 – 39)

Route overzicht: Chalong – Phuket Town

[nggallery id=38 template=galleryview]

1 reactie

Opgeslagen onder Voorbereidingen

Één reactie op Chalong – Phuket Town (17,1 km)

  1. theonaarsdc

    Test tav reacties!!

Geef een reactie