Rondje Panwa Cape (11,2 km)

Trainingsstage Thailand

Om in training te blijven, ben ik begonnen met een wandeling vanuit Patong Beach, de bedoeling is om het schiereiland Phuket rond te gaan lopen.
De zesde wandeling is een aanvulling op de vijfde

Tijdens het bestuderen van de kaart, kwam ik tot de ontdekking dat er, nog een lusje kon lopen. De wandeling is misschien niet zolang, maar het ontlast wel mijn linkerenkel, deze is op dit moment wat dikker.
Ik ben met de brommer naar het begin-/eindpunt gereden.
De wandeling voert over het meest oostelijk gelegen schiereiland van Phuket.
Het begin ging langs een van de vele saaie hoofdwegen (aan de noordkant), maar ik mag niet klagen, je ziet wel veel als je aan het lopen bent. Ook hier wonen Boeddhisten  en Moslims naast elkaar, je ziet dan al snel de hoofddoekjes (niet van die saaie als in Nederland, soms met versiering of leuk randje). Ik heb hier op aanraden van mijn petekind, ook gevolg geven aan de “Nationale Pannenkoekdag” heb met smaak een Thaise Pannenkoek met banaan gegeten. Het tweede stuk begin met een klim, het vervolg was heerlijk rustig en wat omhoog en omlaag (zie de tweede bladzijde van het routeoverzicht) en de foto’s. Aan het einde van de wandeling, zag ik een kind wat bij haar vader op de brommer zat een slipper verliezen, ik raapte de slipper op en gaf het haar terug, het mooie is het was een moslimmeisje en bedankte mij toch met een boeddhistische buiging.

Het weer:
zonnig en een licht briesje, temperatuur rond de 33 graden. (29 – 38)

Route overzicht: Rondje Panwa Cape (11,2 km)

[nggallery id=39 template=galleryview]

1 reactie

Opgeslagen onder Voorbereidingen

Één reactie op Rondje Panwa Cape (11,2 km)

  1. CB

    Weer een leuk verhaal. Lekker pannenkoeken gegeten.
    Hoe zit het met je linkervoet?
    Groeten vanuit Assen.

Geef een reactie