Le Puy-en-Velay

Dag: 52 datum 4 Augustus

Kilometers: afstand 0 – totaal afgelegd 1068

Ik hoefde deze morgen eigenlijk niks, toch op tijd opgestaan, voor het laatst met mijn mede-pelgrims ontbeten. De rest van de dag het lijstje met werkzaamheden afwerken.

Route vandaag:

Ben maar begonnen met te kijken wat zit er in mijn rugzak wat ik niet gebruikt heb en wat ik ook zeker niet ga gebruiken. Met deze spullen naar het postkantoor, daar was mijn pakketje aangekomen, tot nu toe gaat het goed met het ontvangen van de pakketjes. De pakjes doe er ongeveer 4 à 5 dagen over. Deze keer zou er heel wat komen, dus was ik benieuwd wat er in zou zitten, er zat alles in wat ik besteld had, medicijnen, sokken, zalfjes, een regenhoes voor mijn rugzak, de andere begint allerlei gaten te vertonen. Maar de regenhoes was versierd met een gele schelp en er zat ook een eigengemaakt houten schelp bij. Thea & Con bedankt voor de service. Daarna heb ik een tasje vol vuile was ingeleverd bij een wasservice, die kon een uur later alweer ophalen, dan is dat ook weer schoon, beter dan uitspoelen en wassen onder de douche en hopen dat het de volgende dag droog is. Toen was het tijd voor mijn mede-pelgrims om aan te lopen, ik heb hen uitgeleidde gedaan tot aan de Rue Saint Jaques, zij de camino op en ik opzoek naar de schoenmaker, ik had twee adressen gekregen van schoenmakers, ze zouden op maandag na de middag open zijn. De ene was met vakantie en de andere, ja weten jullie het, ik ook niet. Ik naar de office de toerisme, die wisten ook deze twee, daar kreeg ik nog een adres van een andere schoenmaker, maar deze zat een kwartier weg met de bus. Dan maar op weg, schoenmaker gevonden in een groot shoppingcentrum, hij kon wel helpen, maar pas op woensdag, dat zou inhouden dat ik nog twee dagen hier zou zitten, dan maar kijken dat ik onderweg nog iets vind. De rest van de dag doorgebracht met het bestuderen van de route voor de komende dagen.

 

Routeoverzicht:

Le Puy-en-Velay

Weer:    

Droog, even rond het middaguur wat regen, later nog even de zon- 24 graden

Opmerking:

 

1 Comment

Filed under De Tocht

One Response to Le Puy-en-Velay

  1. Con & Thea

    Graag gedaan, fijn dat de pakket service goed werkt. Jammer dat we geen nieuwe schoenen hebben om te sturen :) ben benieuwd wat we terug krijgen, als het maar niet teveel p….. zijn, want dan ga ik weer dansen! Voorzichtig en succes x

Geef een reactie