Phuket Town – Thalang (19,6 km)

Trainingsstage Thailand

Om in training te blijven, ben ik begonnen met een wandeling vanuit Patong Beach, de bedoeling is om het schiereiland Phuket rond te gaan lopen.
De zesde wandeling vanuit Phuket Town, verder in noordelijk richting.

Vandaag vroeg opgestaan, om eerst met lokale bus naar Phuket Town te gaan en daar de tocht in noordelijke voort te zetten. Vanaf het busstation door de buitenwijken en de hoofdwegen te vermijden, maar uiteindelijk moet je toch nog stukken langs de hoofdroute naar noorden van het eiland. Op de foto’s zie allerlei dagelijkse zaken, zoals een wachtrij bij de benzinepomp (voor scooters), een Thais kinderzitje voor op de scooter, bouwvakkers die de muren aan het afwerken zijn, op een smal plankje op een bamboe steiger, een jonge dame die haar aan het doen is, maar wel achter een “echte Singer”, een wasserette, enz…  . Onderweg een hapje gegeten, een rijstsoepje met een gekookt ei en wat kleine hapjes.
De route ging langs een jachthaven en langs vis- en/of garnalenkwekerijen, om te eindigen midden op het het eiland bij het “Heroines Monument” en van daaruit weer terug naar Patong Beach met de lokale bus.

Het weer:
Licht bewolkt en een af en toe een aardig briesje, temperatuur rond de 35 graden. (31 – 39)

Route overzicht: Phuket Town – Thalang (19,6 km)

[nggallery id=41 template=galleryview]

1 reactie

Opgeslagen onder Voorbereidingen

Één reactie op Phuket Town – Thalang (19,6 km)

  1. theo en francien

    Lig je op schema en zo ja ga zo door.
    groetjes veel succes.

Geef een reactie