toch nog naar Santiago de Compostela

Dan krijg ik te horen van mijn vriend Con, nu jij niet tot Santiago ben gekomen en ik (Con) al twee jaren aan het trainen ben, om met jouw mee te lopen. Ga ik naar Santiago en ga daar het laatste stuk van Santiago naar Fisterre en terug naar Santiago via Muxia lopen.

Dat was even slikken voor mij, maar hij heeft groot gelijk. Dan zelf ook maar de stoute schoenen aangetrokken. Wat ga ik doen.

Als eerste gekeken of ik op mijn laatste overnachtingsadres in Sevilla terecht kon, dat was geen probleem; dan kijken hoe kan ik in Santiago de Compostela komen voordat Con terug is, dus een vlucht geboekt;

op 23 september ben ik Con gaan uitzwaaien op Schiphol en hem vertelt wat ik van plan was.
Hij vond het een leuk plan, maar met die verstande dat ik het, de aankomende zondag, dat Eline haar verjaardag vierde, het niet mocht vertellen dat ik naar Santiago zou gaan, maar ik kon wel vertellen dat ik weer naar Sevilla zou gaan.

 

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder De Tocht

Geef een reactie