Week – 31-mrt – 6-apr

4 apr – Geldrop Strabrechtse- rechtsom – 13,60 km
5 apr – Nederwetten – Nuenen – Nederwetten ( Ned. Genootschap van St. Jacob) – 15,60 km

Het wandeloverzicht van de afgelopen week.
Het eerste stuk van de week stond in het overzicht van Thailand.
Heb het wandelen weer opgepakt, ben begonnen met een wandeling vanuit huis om te weer te ervaren hoe het lopen in Nederland is. Het ging over de Strabrechtse heide,  een groot gedeelte hiervan over het stuk wat in 2010 is afgebrand, de heide heeft zich weer goed herstelt en tevens was het voor Staatsbosbeheer een voordeel. Zij hadden voornemens om een deel van dit gebied te kappen om te verdrogen en te laten verstuiven.

Op zaterdag was er een voorjaarsbijeenkomst van het “Nederlands Genootschap van Sint Jacob (Santiago)”. De bijeenkomst was in Nederwetten, vandaar uit hadden wij een wandeling naar Nuenen.
In Nuenen werd de groep in tweeën gesplitst, de ene groep bezocht het “Vincentre  en de andere groep kreeg een rondleiding door Nuenen langs locaties uit het boekje “Op pad met Vincent” met een gids.
De lunch hadden we in “Het Klooster” van Nuenen, na de lunch werd het programma vervolgd in omgekeerde volgorde. Na anderhalf uur werd de terugtocht in gezet via een omweg naar Nederwetten. De bijeenkomst  werd afgesloten met een borrel.

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Voorbereidingen

Geef een reactie